Bekijk de agenda
< april 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
14
1
2
3
4
5
6
7
15
8
9
10
11
12
13
14
16
15
16
17
18
19
20
21
17
22
23
24
25
26
27
28
18
29
30
 
 
 
 
 

Pinkstermarkt met Veluwe Vis

Pinkstermarkt met Veluwe Vis
Ermelo
Van 10.00-17.00 uur
Centrum van Ermelo, Stationsstraat


Zaterdag 19 mei wordt er in het centrum van Ermelo een pinkstermarkt gehouden. Het doel is een gezellige markt te organiseren met diverse kramen, hobbyisten en andere leuke artikelen.

Dit keer hebben we weer wat extra items voor de kinderen, zoals spelletjes, een zweefmolen en eendjes vangen. Er is de hele dag live muziek met Troubador Rocky en 's middags "Het Blaasensemble EDG".

Kortom een ideale dag om naar Ermelo te komen en te genieten van een gezellige markt. De markt wordt gehouden in de Stationsstraat van 10.00 tot 17.00 uur. Op het Molenaarsplein is er een creatieve dag, vanwege het 10 jarig bestaan van Molen de Koe. Tijdens deze dag is er onder andere een wedstrijd Heel Ermelo Bakt. Wie bakt de lekkerste cake van Ermelo? De winnende mix komt in de verkoop! En deze dag zijn er op het Molenaarsplein creatieve workshops voor jong en oud, zoals schilderen en knutselen; deelname daaraan is gratis. In de molen worden verhalen verteld, er zijn optredens van Ermelose koren en dorpsdichter Fiet van Beek draagt een gedicht voor, speciaal voor onze jubilerende molen.Vanaf de Rabobank tot en met het Raadhuisplein zult u allerlei kramen aantreffen met producten waar u lekker tussen kunt gaan snuffelen. Daarbij kunt u denken aan; zelfgemaakte artikelen, accessoires, boeken en diverse andere artikelen. Evenals vorige jaren zal het weer een mix worden van commerciële standhouders en hobbyisten, zodat het aanbod zeer divers is.

De diverse terrassen die u onderweg tegenkomt, vormen een prima rustmoment om onder het genot van een drankje te genieten van de mensen. Overigens staan er ook allerlei kramen met heerlijke lekkernijen.



« terug
Shiatsu - Ermelo Jacobi Shiatsu en Stoelmassage
Footgolf - Ermelo Pitch&Putt Golf  Strand Horst
Dolfinarium
RJ Automatisering
Kapsalon Ermelo Dutch Hair
Airconditioning - Ermelo Coolaction