Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< mei 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
18
 
 
 
 
1
2
3
19
4
5
6
7
8
9
10
20
11
12
13
14
15
16
17
21
18
19
20
21
22
23
24
22
25
26
27
28
29
30
31

Randmeerconcert met Tim Kliphuis Sextet in Veluvine

Randmeerconcert met Tim Kliphuis Sextet in Veluvine
Buiten de regio
vanaf 20:00 uur
Veluvine, F.A. Molijnlaan 186, Nunspeet


Een spetterend muziekevenement op zaterdag 10 november, om 20 uur: Tim Kliphuis treedt met zijn Sextet op in theater Veluvine Nunspeet. Een kans om bekende klassiekers eens op een andere manier te beluisteren!

Breed georiënteerde vioolvirtuoos Kliphuis smeedt met zijn collega's klassiek, gipsy jazz en folk fantasievol samen tot een originele klankwereld waarin ze prachtige stukken van oude en jongere meesters op een verrassende manier tot leven brengen. Niet alleen Bach en Vivaldi, maar ook Duke Ellington en John McLaughlin.
Het Trio van Tim Kliphuis, Engelse gitarist Nigel Clark en Schotse bassist Roy Percy laat sinds jaar en dag in binnen- en buitenland met veel succes van zich horen. Van tijd tot tijd breidt het gezelschap zich uit met drie vooraanstaande strijkers uit het Nederlandse klassieke muzieklandschap: Janneke van Prooijen (viool), Frank Brakkee (altviool) en Charles Watt (cello). Twee jaar geleden gaven zij een overrompelend optreden in Veluvine, in de NJO-zomer. Nu komt het sextet opnieuw in volle sterkte naar Nunspeet. Wie een voorproef wil horen en zien kan een kijkje nemen op de informatieve website www.timkliphuis.com/videos. Op de internetpagina's van Randmeerconcerten zijn de nodige gegevens te vinden over het programma en de organisatie van het concert.

Kaartverkoop bij voorkeur via www.randmeerconcerten.nl (ticketunie). Wie hier niet voor kiest, kan een losse kaart kopen bij de ingang van de Rabozaal in Veluvine. Prijs: € 6 voor jongeren tot 21 jaar en € 22 voor volwassenen. De plaatskeuze is vrij. Het is raadzaam tijdig aanwezig te zijn wegens de verwachte grote belangstelling.

 « terug
Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Caan Installatie en Afbouw
MTH Accountants en Adviseurs Putten
Work&Life Center
Gewoon Cobi Life en Business Motivator
Ongediertebestrijder Ermelo Van der Linde Dienstverlening