Bekijk de agenda
< maart 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
9
 
 
 
 
1
2
3
10
4
5
6
7
8
9
10
11
11
12
13
14
15
16
17
12
18
19
20
21
22
23
24
13
25
26
27
28
29
30
31

Regionale Veteranendag Noord-West Veluwe

Regionale Veteranendag Noord-West Veluwe
Ermelo
van 11:00 - 16:00 uur
Stationsstraat Ermelo


Deze dag staat vooral in het teken van het eren van de Veteranen die zich voor de Nederlandse Staat hebben ingezet in oorlogsgebieden. Namens het Stichtingsbestuur en de Burgemeester van Ermelo bent U van harte welkom deze dag.

Op zaterdag 7 juli 2018 is er weer een Regionale veteranendag. Locatie is de Gemeente Ermelo. Gebouw De Dialoog, bij het Gemeentehuis, op het Raadhuisplein 4. Tussen het Raadhuisplein en Pauwenplein en in de stationsstraat is van alles te zien en te beleven.

Bent u op zoek naar een baan bij Defensie kom dan zaterdag 07 juli 2018 naar het Raadhuisplein in Ermelo. waar u eerst kennis kunt maken met de Koninklijke Militaire School die een militaire hindernisbaan voor u opgebouwd hebben. Waar u kunt ervaren wat een militair allemaal moet kunnen voordat hij of zij bij defensie kan beginnen. Daarna kunt u zich bij de wervingstrailer VeVa van Defensie melden, en daar voorlichting krijgen voor een baan bij Defensie. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de wervingstrailer wat Defensie zoal doet.

Wat is er zoal te beleven op 7 juli 2018
• Staticshow op het Pauwenplein en mogelijk op het Raadhuisplein.
• Mobiele wervingstrailer VEVA via DCPL van Defensie voor alle krijgsmachtdelen op het Raadhuisplein.
• Koninklijke Militaire school met een hindernisbaan op het Raadhuisplein.
• Voor kinderen en ouders wordt de mogelijkheid geboden om gratis een rondje te rijden door Ermelo met historische voertuigen van Keep & Rolling.
• Voor kinderen en ouders is er op het pauwenplein een ballenbak om daar gratis in te spelen.
• Voor kinderen en ouders is er op het Raadhuisplein een springkussen om daar gratis in te spelen.
• Voor een ieder die sportief zijn kunnen mee doen aan een programma bij de Scouting van Harderwijk op het Pauwenplein of Raadhuisplein.
• In de winkelstraat tussen het Pauwenplein en het Raadhuisplein zijn verschillende kraampjes opgesteld waar u een bezoek aan kunt brengen.
• Op het Raadhuisplein is bij mooi weer ook door Militair muziekkorps Nationale Reserve uit Amersfoort een veteranenconcert voor de Veteranen en deze is ook toegankelijk voor Publiek.


Meer informatie regionaleveteranendag.com

« terug
Kapper Ermelo Schoonheids Studio Capelli
Klapwijk Mannenmode Ermelo
Ongediertebestrijder Ermelo Van der Linde Dienstverlening
Sport Ermelo Drumble Dance
Auto Garage - Ermelo Vakgarage Kievit
Dolfinarium