Bekijk de agenda
< juli 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
27
1
2
3
4
5
6
7
28
8
9
10
11
12
13
14
29
15
16
17
18
19
20
21
30
22
23
24
25
26
27
28
31
29
30
31
 
 
 
 

Beursvloer Ermelo 2019

Beursvloer Ermelo 2019
Ermelo
Van 18:00 tot 20:00 uur
Chr. College Groevenbeek, Ermelo


De voorbereidingen zijn in volle gang voor alweer de 3e Beursvloer in Ermelo. Het Beursvloer comité bestaande uit Marcel Korving, Peter van den Berg FFP, Roelie Bakker, Hanneke Starre en nieuw in ons comité Cor Remmers, nodigt u van harte uit dit maatschappelijke evenement bij te wonen. Graag tot ziens op 15 januari 2019!

 

 

Aan het woord is sportcommentator en voormalig turncoach Hans van Zetten. De komende vijf jaar is hij hét gezicht, of liever gezegd ‘the voice' van Beursvloer Ermelo: "Ik ben een echt dorpsmens; ik ben in het verenigingsleven opgegroeid; in de gymclub in mijn geval. Ik vind het belangrijk om vrijwilligerswerk te doen, omdat ik vanuit mijn persoonlijke ervaring weet dat het voor verenigingen een hele toer is om de zaken binnen de eigen organisatie gaande te houden. Daarom vind ik Beursvloer Ermelo ook een schitterend evenement. Het biedt bedrijven en maatschappelijke organisaties een prachtig platform om iets voor elkaar te kunnen betekenen en van elkaar te leren. Samen kun je met weinig middelen enorm veel bereiken."

"Laat ik een vergelijking trekken naar de topsport. Topsport is ondernemen. Ondernemen is het centrale thema. Alleen door te ondernemen kun je ontwikkelen en groeien. Om topprestaties te kunnen bereiken, moet een topsporter de beschikking hebben over zaken als een geschikte trainingsaccommodatie, gezonde voeding, een goede trainer/coach. En over voldoende financiële middelen om dit alles te bekostigen. Net als een vereniging of stichting, moet hij dus op zoek naar enthousiaste sponsors en/of fondsen. Hiervoor moet hij zijn creativiteit inzetten; hij moet ruimdenkend zijn en buiten de gebruikelijke paden durven gaan. Die ondernemersgeest hebben verenigingen en stichtingen ook nodig. Ook zij kunnen alleen voortbestaan wanneer ze blijven ontwikkelen en groeien. Vernieuwing, effectiviteit, doelmatigheid en klantgerichtheid zijn essentieel."

"Beursvloer Ermelo biedt een geweldig platform voor plaatselijke bedrijven en maatschappelijke organisaties om elkaar op dit vlak te inspireren en van elkaar te leren. In de huidige maatschappij zijn de plaatselijke verenigingen de bindende factoren in onze samenleving. Zij zorgen voor de sociale cohesie in het dorp. Ik grijp in dit kader even naar een voorbeeld uit de tijd dat ik in Leersum woonde. Daar wordt jaarlijks een groots bloemencorso georganiseerd waarbij het hele dorp is betrokken. Alles wordt door de inwoners en bedrijven uit de kast getrokken om het bloemencorso mogelijk te maken. Dat geeft een geweldige samenhang en saamhorigheid. Het hele dorp praat erover, voelt zich betrokken en draagt zijn steentje bij."

"Voor bedrijven die in Ermelo gevestigd of actief zijn, is het van belang dat zij zich realiseren van welk belang sociale cohesie is. Een bedrijf is niet alleen een plek waar mensen werken, maar vooral ook waar mensen leven. Elkaar leren kennen en samen iets doen voor de plaatselijke samenleving schept onderlinge verbondenheid en verhoogt de arbeidsproductiviteit. Natuurlijk vraagt dit ook de nodige creativiteit, maar het is een bijzonder waardevolle manier om maatschappelijk betrokken te ondernemen. Vandaar ook dat ik hierbij graag een oproep doe aan bedrijven en maatschappelijk organisaties om zich in te schrijven. Wellicht vragen zij zich af wat de beursvloer hen te bieden heeft of wat zij hier zelf te bieden hebben. Bedenk dan dat je niet altijd van tevoren kunt weten hoe je voor elkaar van belang kunt zijn. Kom gewoon naar de beursvloer en ontmoet elkaar!"

Inschrijven
www.beursvloerermelo.nlDe Beursvloer wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Randmeren 


Meer informatie Rabobank Randmeren

« terug
Bank - Ermelo Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Van 't Hoffstraat 24
3863AX Nijkerk
Telefoon
T 033-4675500


Bekleding Ermelo v.o.f. In Between
Footgolf - Ermelo Pitch&Putt Golf  Strand Horst
Zakelijk inkomensbeheer Financial Health Ermelo
Sport Ermelo Drumble Dance
Airconditioning - Ermelo Coolaction
Dolfinarium