Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Lentewandeling bij Bezoekerscentrum Nunspeet

Lentewandeling bij Bezoekerscentrum Nunspeet


Bezoekerscentrum Nunspeet


Trek uw wandelschoenen aan en kom wandelen in de mooie omgeving van Bezoekerscentrum Nunspeet. Op zaterdag 17 april a.s. organiseren wij een mooie wandeling van 18 km.

Het is lente! De vogels fluiten, de bomen worden weer groen en er zit weer meer zuurstof in de lucht. Goede ingrediënten voor een prachtige wandeling in de natuur. Aangezien veel wandelingen zijn afgelast, zijn we blij dat we onze lentewandeling toch kunnen aanbieden. Dit jaar in een digitaal en coronaproof jasje!

De wandeling gaat over een bestaande route, de Verscholen Dorp route richting Vierhouten. Deze wandelroute gaat over de Veluwe en leid je langs prachtige heidevelden en bijzondere plekken als het Verscholen dorp in Vierhouten. De route wordt aangegeven met groene schildjes, is 18 km lang en begint bij ons Bezoekerscentrum. Langs de route zal je door middel van QR codes worden geïnformeerd over de mooiste plekken. Vergeet dus niet je mobiele telefoon mee te nemen.

Onderweg zal er een lekkere kop soep klaarstaan bij Hotel Restaurant de Vossenberg in Vierhouten. Na de wandeling is er bij ons Bezoekerscentrum nog de mogelijkheid om koffie/ thee/ koek/ ijs te kopen.

Meer informatie en boeken: www.bezoekerscentrumnunspeet.nl/activiteiten/lentewandeling.
Na boeking zal je een bevestigingsmail ontvangen met daarin je e-ticket, alle informatie en een plaatje voor in het wandelboekje van de KWBN. De prijs voor de wandeling is € 6 per persoon.

We hopen dat je gezond start en blijf bij verkoudheidsklachten alsjeblieft thuis.
Wandel met max. 4 personen en houd voldoende afstand van anderen.
Samen maken we wandelen mogelijk!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@bezoekerscentrumnunspeet.nl of 0341-217011.« terug
Manege Ermelo Sequoia Stables Ermelo
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk
Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Coolaction Ermelo Harderwijk Airconditioning Warmtepompen
Oranjevereniging Ermelo