Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< augustus 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
 
 
1
2
32
3
4
5
6
7
8
9
33
10
11
12
13
14
15
16
34
17
18
19
20
21
22
23
35
24
25
26
27
28
29
30
36
31
 
 
 
 
 
 

Bibliotheek opent deuren als anderhalvemeter bieb

Bibliotheek opent deuren als anderhalvemeter bieb
Geplaatst 2 juni 2020

Goed nieuws! Vanaf dinsdag 2 juni ben je weer van harte welkom om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in onze anderhalvemeterbibliotheken

in Elspeet, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten.

Openingstijden
Vanaf 2 juni zijn leden van Bibliotheek Noordwest Veluwe weer welkom in de bieb. Tijdens onze normale openingstijden kunnen ze terecht in de ‘anderhalvemeterbibliotheek'. Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf hun boeken in te leveren en uit te zoeken. Een van de voorwaarden is dat bezoekers bij de ingang een mandje meenemen en 1,5 meter afstand houden. Werken, studeren en ter plekke lezen kan voorlopig nog niet in de bieb, maar gelukkig kun je wel gebruik maken van de internetwerkplekken, printer/kopieerapparaat en de cataloguscomputer.

Reserveren
Wist je dat je je boeken gewoon makkelijk en snel vanuit huis kunt reserveren? Dit kan via onze website of de Iguana app. Je kunt je ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Geef via dit formulier je voorkeur door (bijvoorbeeld genre, leeftijd/leesniveau kind). Onze medewerkers zoeken dan maximaal 5 boeken voor je uit. Zodra je reservering of boekenpakket voor je klaarstaat, ontvang je hiervan een bericht en kun je het komen ophalen.

Bel de Bieb
Heb je een vraag? Schroom niet en Bel de Bieb. Bibliotheek Noordwest Veluwe is bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden op 085 273 3575. Daarnaast kun je je vraag stellen via onze social media of een e-mail sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl. Meer informatie over onze bereikbaarheid vind je op onze website.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Index Software
Finshare
Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo
Zakelijk inkomensbeheer Financial Health