Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< augustus 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
1
2
3
4
32
5
6
7
8
9
10
11
33
12
13
14
15
16
17
18
34
19
20
21
22
23
24
25
35
26
27
28
29
30
31
 

Campagneteam ‘Rijden Zonder Invloed' in Ermelo

Campagneteam ‘Rijden Zonder Invloed' in Ermelo
Ermelo Geplaatst 6 maart 2017

Al weet iedereen dat rijden onder invloed gevaarlijk is, nog steeds stappen er mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken. De campagne ‘Rijden Zonder Invloed' heeft als doel om het rijden onder invloed van alcohol, drugs en medicijnen -en de gevolgen daarvan- sterk te verminderen.

Op 11 maart is het campagneteam in Ermelo aanwezig om inwoners bewust te maken van de gevaren van alcohol- en drugsgebruik in het verkeer.

Het campagneteam is tussen 17 en 21 uur met een stand aanwezig bij korfbalvereniging CSV Dindoa. Tijdens dit bezoek zal ons BOB-team bezoekers aanspreken en worden zij uitgenodigd voor de BOB-quiz. Deze quiz staat in het teken van BOBsport en zijn bedoeld om kennis over de negatieve gevolgen van rijden onder invloed over te brengen. Na deelname wordt er een presentje uitgedeeld.
Het team gaat de komende jaren op pad in Overijssel en Gelderland met activiteiten op locaties waar de doelgroepen zich bevinden, zoals festivals en evenementen, (rij)scholen en langs de weg bij politiecontroles. Alles draait daarbij om het zelf beleven en ervaren. Zo is de kans het grootst dat je zelf tot de conclusie komt dat rijden onder invloed geen goed idee is. Op de website www.rijdenzonderinvloed.nl is meer informatie te vinden.

ROV Oost -Nederland
De campagne is een initiatief van het ROV Oost-Nederland. Het ROV Oost-Nederland is in Gelderland en Overijssel dé partner voor verkeersveiligheid. Met hun kennis van verkeersveiligheid en van het gebied brengen zij de juiste partners bij elkaar en initiëren ze projecten. Ze richten ons daarbij op gedragsbeïnvloeding van de weggebruikers. De ambitie? Iedereen elke dag weer veilig thuis! Het ROV Oost-Nederland is een initiatief van de provincies Overijssel en Gelderland.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo
Praktijk voor Mondhygiëne Ermelo
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Tuincentrum Ermelo Groencentrum Lammert van Nijhuis
Bakker Ermelo Bakkerij Harrie van Looijengoed
Rondvaart Varen Harderwijk Twee Gebroeders