Bekijk de agenda
< november 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
44
 
 
 
 
1
2
3
45
4
5
6
7
8
9
10
46
11
12
13
14
15
16
17
47
18
19
20
21
22
23
24
48
25
26
27
28
29
30
 

Sportverkiezing 2018

Sportverkiezing 2018
Ermelo Geplaatst 4 oktober 2018

Het is zover, de Ermelose Sportverkiezing gaat weer van start. Wie worden de winnaars van 2018? Welke sporters pakken de titel op vrijdagavond 8 februari 2019 tijdens het Sportgala?

Hoe nomineer ik mijn favoriete sportheld(en)?
Vanaf vandaag kan iedereen zijn favoriete sporthelden nomineren via het online formulier. Hiervoor ga je naar www.ermelo.nl/sportverkiezing. Je kunt ook de QR-code scannen op de posters en flyers die worden verspreid in het dorp. Er zijn acht categorieën waarin je kunt nomineren. Dit kan tot zaterdag 27 oktober. Na de nominatieronde buigt een deskundige jury zich over de aanmeldingen en stelt per categorie drie sporters voor. Drie weken lang kun je dan vervolgens op deze sporttoppers stemmen.

Nomineer jouw favoriete sporttoppers vanaf 4 tot en met 27 oktober!
Op vrijdag 8 februari 2019 organiseert Heel Ermelo Beweegt het feestelijke Sportgala in de Dialoog. Wethouder Laurens Klappe en presentator Hans van Zetten maken op deze feestelijke avond bekend welke sportman/vrouw/ploeg in het afgelopen jaar de beste sportieve prestatie heeft geleverd volgens de inwoners van Ermelo. Ook wordt dan duidelijk wie zich een jaar lang sporttalent en de beste sporter met een beperking mag noemen. Naast deze vijf categorieën zijn er ook speciale vermeldingen voor de beste sportfoto en worden de genomineerde vrijwilligers in het zonnetje gezet.

De Ermelose sportverkiezing is een erkenning voor sporters die een prestatie van formaat hebben neergezet. Maar ook een stimulans voor iedereen om te gaan sporten en bewegen. Sport wordt door de gemeente steeds vaker integraal ingezet om gezondheidsdoelen te bereiken en maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Naast dat sporten en bewegen goed is voor de fysieke en mentale gezondheid, levert het ook een bijdrage aan het opbouwen en onderhouden van sociale contacten, aan de zelfredzaamheid van kwetsbare doelgroepen aan het ‘meedoen' in de maatschappij.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

GOLF 4 ALL Harderwijk
Oranjevereniging Ermelo
WAUW Harderwijk Online Marketing
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Houthandel Ermelo Albert van der Horst