Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< september 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
35
 
 
 
 
1
2
3
36
4
5
6
7
8
9
10
37
11
12
13
14
15
16
17
38
18
19
20
21
22
23
24
39
25
26
27
28
29
30
 

Column dickblaft® : Vochtige Veteranendag

Column dickblaft® : Vochtige Veteranendag
Ermelo Geplaatst 5 juli 2014

Het was een natte boel tijdens het veteranendefilé in de Stationsstraat. Op het Pauwenplein speelde de Marechaussee handig in op het evenement door hun Museum in Buren onder de aandacht te brengen.


Zeker een bezoekje waard in de vakantie al gaat het natuurlijk wel over vroeger. Vanzelfsprekend keek ik weer eerste rang vanuit mijn raam en als altijd was er een lange stop bij ons voor de deur. De veteranen hadden al hun versierselen weer uit de la gehaald en sommigen liepen gevaarlijk voorover door het gewicht ervan. Ook dit jaar sprong Pim Faber weer als eerste uit de jeep voor de koffie- en plaspauze. Deze stop duurt elk jaar een beetje langer wat natuurlijk wel begrijpelijk is. Dit geeft alle belangstellenden ruimschoots gelegenheid de fraai gerestaureerde legervoertuigen te bekijken. Een mooi en ook wel indrukwekkend beeld vormde de groene Jeep met de blauwe rollator er achterop. Met respect vanzelfsprekend.

ermelo, allesvan, dickblaft®, column, blog

Twee vrolijke blonde meisjes van een jaar of zes zwaaiden naar iedere geüniformeerde opa en een enkele vriendelijke veteraan stopte om ze een handje te geven. Ik had ze graag een prachtige zonnige rit gegund. Volgend jaar misschien weer met een lange, gezellige koffiepauze voor de deur. We hopen ze nog lang "live" te kunnen toezwaaien. Daarna gaan we wel naar dat museum...

ermelo, allesvan, dickblaft®, column, blog

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl


Meer informatie | dickblogt®

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Manege Ermelo Sequoia Stables Ermelo
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk
Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden