Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Column dickblaft: Hoera

Column dickblaft: Hoera
Ermelo Geplaatst 27 november 2014

Er was de afgelopen dagen weer veel te vieren in Ermelo. Mocht u het idee hebben gekregen dat Kasteel Staverden in zwaar weer verkeert, dan heeft u zich vast vergist.

ermelo, allesvan, dick, hoera, blog

Vrijdag j.l. mochten alle notabelen uit de regio die nog iets te besteden hebben plús de hoogwaardigheidsbekleders met en zonder ambtsketting opdraven in het kasteel voor een groot feest. De top van Het Gelders Landschap was aanwezig in hun allerbeste pakken. Onze eigen Burgemeester Baars en zelfs de Konings' Commissaris Clemens Cornielje gaven acte de présence. Alsof er niets aan de hand was werd er feestelijk geproost, gecomplimenteerd en gefeliciteerd. De trotse uitbater Coen overhandigde samen met André Baars een enorme cheque van € 5000,- en iedereen was blij met de opbrengst van de veiling voor een nieuw pauwenverblijf. Laten we hopen voor de Vrienden van Staverden dat de curator er geen lucht van krijgt, al was die voor zover ik weet niet uitgenodigd. Het ogenschijnlijk gemak waarmee Coen Haklander e.e.a. doorstaat is bewonderenswaardig.

Gisteren bij de bekendmaking van de winnaars van het SamenSterkerFonds in het regionale Rabobank kantoor was de stemming ook al opperbest. Geen bank heeft nog iets te vieren de laatste jaren en de meeste berichten gaan over sluiten en ontslagen, maar de Rabobank blijft gelukkig stimuleren. Ooit had een sympathieke Ermeloër de bijnaam Sinterklaas van de Rabobank en het zou mij niet verbazen als hij zo trots als een pauw bij de uitreiking aanwezig was. Bastiaan Overeem bleek in drie minuten iedereen te hebben overtuigd, waardoor Ermelo Buitenleven de cheque van € 22.500,- mee naar Ermelo mocht nemen. De VVV gaat met plaatselijke ondernemers met dit geld de rest van Nederland ervan overtuigen dat Ermelo een bezoek meer dan waard is.
Gelijk met fietsenhandhaver Aartsen vieren ook hondenmepster Henne en mijn buurbas Bert hun afscheid van de Gemeente Ermelo als werkgever en als zij er blij mee zijn, zijn wij dat ook! Zolang er nog wat te vieren is in Ermelo hoeven wij ons geen zorgen te maken.

ermelo, allesvan, dickblaft®, column, blog

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl


Wij nodigen U van harte uit te reageren op dit blog, onderaan dit stukje, op deze website!


Meer informatie | www.dickblogt.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Jacobi Shiatsu en Stoelmassage Ermelo Putten
Communicatie Harderwijk EMC Solutions
Klapwijk Mannenmode Ermelo
Manege Ermelo Sequoia Stables Ermelo
DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo