Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Rabobank Randmeren zet lokale initiatieven in de schijnwerpers

Rabobank Randmeren zet lokale initiatieven in de schijnwerpers
Ermelo Geplaatst 29 januari 2015

‘Ermelo Buitenleven' en ‘Het Verhaal van de Stad Harderwijk' in beeld.


De Rabobank werkt met klanten en organisaties samen aan versterking van vitaliteit van de werk- en leefomgeving. De komende week zijn in heel het land op Abri-posters, voorbeelden uit de praktijk van alledag te zien. In Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk en Bunschoten staan ‘Ermelo Buitenleven' en ‘Het Verhaal van de stad Harderwijk' deze week in de schijnwerpers.

Beide initiatieven kwamen eind 2014 als nummers één en twee uit de bus in de competitie van het Samen Sterker Fonds van Rabobank Randmeren. Met het Samen Sterker Fonds stimuleert de bank de economische vitaliteit in de lokale samenleving. ‘Ermelo Buitenleven' en ‘Het Verhaal van de Stad Harderwijk' hebben met elkaar gemeen dat zij beide die vitaliteit aanjagen door beide plaatsen als toeristische trekpleisters op de kaart te zetten. Daarin werken zij samen met diverse stakeholders binnen de eigen gemeente, maar inmiddels ook met elkaar.

Lokaal herkenbaar
In de abri-campagne zijn de verhalen van klanten in hun eigen omgeving de basis. Mensen ‘vertellen' via de abri hoe zij in hun regio, dorp of stad sterker kunnen worden en hoe de Rabobank dat mede mogelijk maakt. Dat varieert van het ondersteunen van een startersfonds , een ontmoetingscentrum voor ouderen, de jeugdbrandweer, een hospice en het jeugdsportfonds tot support voor een kaasmakerij annex arbeidsreïntegratie, de lease van zonnepanelen, senioren-bankservice, financiële educatie voor scholieren en iPad-lessen voor ouderen. Ruim 80 verschillende ‘aandeel in elkaar' verhalen laten zien dat de Rabobank met haar netwerk van lokale banken sterk geworteld is in de samenleving. De abri's in Harderwijk vertellen een ander verhaal dan de abri's in Zwolle, zoals het initiatief op de abri's in Ermelo een andere is dan de klanten op de abri's in Amersfoort.

Lokale betekenis tonen
Het is voor de eerste keer dat de Rabobank kiest voor een combinatie van landelijke zichtbaarheid en specifieke, lokale invulling van abri's. Het is een aanpak die past bij de coöperatieve bank. De lokale Rabobanken zijn van betekenis voor de lokale economie en samenleving. Door de schijnwerpers te zetten op die optelsom, laat de bank zien waarin ze onderscheidend is.

ermelo, allesvan, buitenleven, rabobank, randmeren

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Bank - Ermelo Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Van 't Hoffstraat 24
3863AX Nijkerk
Telefoon
T 033-4675500


In Between Curtains en Carpets
Manege Ermelo Sequoia Stables Ermelo
Notaris Ermelo Doorn Jacobs Notarissen
Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Klapwijk Mannenmode Ermelo