Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< juli 2022 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
26
 
 
 
 
1
2
3
27
4
5
6
7
8
9
10
28
11
12
13
14
15
16
17
29
18
19
20
21
22
23
24
30
25
26
27
28
29
30
31

Column dickblaft: vóórkomen

Column dickblaft: vóórkomen
Ermelo Geplaatst 7 april 2015

Op de mooie, overzichtelijke site van Gemeente Ermelo wordt uitvoerig uitgelegd hoe je de Gemeente aansprakelijk kan stellen voor fouten die ze in jouw ogen hebben gemaakt.


ermelo, allesvan, dick, blaft, voorkomen

Als je vervolgens schade kunt aantonen is de kans aanwezig dat je die vergoed krijgt. Voor het gemak is er een aanvraagformulier schadevergoeding te downloaden. Het zal wel niet openbaar zijn, maar het lijkt mij best interessant om eens in dat dossier van de afgelopen jaren te snuffelen. Hoeveel mensen zouden daar dagelijks mee in de weer zijn op het Gemeentehuis? Zodra het ingewikkeld wordt komen er vanzelfsprekend ook nog wat externe adviseurs aan te pas. Af en toe komt zo'n geschil groot in de pers omdat de eisers brede steun zoeken, soms speelt het zich van begin tot het einde in de beslotenheid van de doofpot af. Van de zaken die zich op dit moment afspelen trekken de bewoners onder de rook van Presswood de meeste aandacht. Ze menen formaldehyde te ruiken en zijn er een beetje ziek van. Gelukkig komt de wind niet altijd uit dezelfde hoek, maar ik kan me voorstellen dat het zuur is als je met mooi weer niet op je eigen terrasje kan zitten. Ze hebben vooral bezwaar tegen de rapportage waarmee een uitbreidingsvergunning is aangevraagd. Vanzelfsprekend zijn we best trots op een van de meest gezonde bedrijven van Ermelo, maar het moet voor de omwonenden niet al te ongezond worden vanzelfsprekend.

Volgens één van de Trouwambtenaren zit er ook een luchtje aan het feit dat hij voorlopig geen huwelijken meer mag voltrekken op Kasteel Staverden. Alhoewel hij er geen boterham minder om zal eten wil hij de Gemeente toch voor de rechter slepen. Ik weet niet of hij het schadeformulier al heeft ingevuld, maar boos is hij zeker. Bruidsparen zouden er onder geleden hebben dat zijn relatie met de uitbater* van Staverden enigszins onder druk staat en beledigde beëdigde BABS is het daar niet mee eens. Toen er destijds sollicitanten voor deze functie werden opgeroepen gaf ik de Gemeente Ermelo het welgemeende advies: ‘Cock Andreae als trouwambtenaar'; maar zoals zo vaak besloot men anders,-) Er gaan weer een paar honderd uur juridisch advies inzitten en wellicht een schadevergoedinkje, dan is ook dit geschilletje weer gladgestreken. Onder juristen heb ik weinig tot geen vrienden. Ze leven van geschillen en zijn er lang niet altijd op uit ze zo eerlijk mogelijk op te lossen. Voorkomen is beter dan vóórkomen.

ermelo, allesvan, dickblaft®, column, blog

dickblaft® exclusief voor ermelo.nieuws.nl & allesvanermelo.nl


Wij nodigen U van harte uit te reageren op dit blog, onderaan dit stukje, op deze website!


Meer informatie | www.dickblogt.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

 
2015-04-08 14:36:27 : Arthur
Inspraak zonder inzicht leidt tot een uitspraak zonder uitzicht..
« terug

Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo
Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Wok Inn Ermelo
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk
Klapwijk Mannenmode Ermelo