Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< september 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
36
 
1
2
3
4
5
6
37
7
8
9
10
11
12
13
38
14
15
16
17
18
19
20
39
21
22
23
24
25
26
27
40
28
29
30
 
 
 
 

Maak kennis met Eat N Beat 1

Maak kennis met Eat N Beat 1
Ermelo Geplaatst 19 augustus 2015

Met de teloorgang van o.a. Multipop en Feestje van Ermelo werd het volgens enkele Ermeloërs weer tijd voor iets leuks, maar ook iets vernieuwends! Be the First to Enjoy...

ermelo, allesvan, eat, beat, festival

Eat N Beat is een nieuw evenement welke voor het eerst plaats heeft op zaterdag 22 augustus aanstaande en wel op 't Weitje te Ermelo.

Het moet een sensatie worden voor alle zintuigen! Verschillende kleine kwaliteitshapjes worden bereid door ‘Rollende Keukens' (o.m. Carbeque, Felice, Sushi XL, Pofferie, Pieperboys, Shake it till you make it, Of je worst lust, Ratatouille, De Bank, Pizza Ermelo).

Naast een uitgebreid scala aan hapjes, worden ook de drankjes niet vergeten. Na het eten neem je natuurlijk een heerlijk ambachtelijk ijsje of een crêpe. Een door de barista gemaakte verse kop koffie mag natuurlijk niet ontbreken.

Naast alle te verkrijgen reguliere dranken is er voor de speciaal-bier-proevers een bar van Burg Bieren (de grootste bierwinkel van Nederland), waar je kennis kunt maken met verschillende bieren, die uitstekend bij de hapjes passen. Voor de wijnproevers staat De Wijntherapeut paraat. Hij kan haarfijn vertellen waarom deze wijn nou precies bij dat ene hapje past. Als klap op de vuurpijl staat er een prachtige cocktailbar, waar de hipste, zomerse cocktails worden gemixt door Het Drankenkabinet.

Ons is altijd geleerd: ‘Als de kinderen het leuk hebben, vermaken de ouders zich ook prima' en met die gedachte in het achterhoofd is de organisatie aan de slag gegaan om het voor de jongsten onder ons een geweldige ervaring te laten worden. Kinderactiviteiten: Gratis limonade uit een levensechte koe ‘melken', springkussen, klimtoren, zandbak en nog veel meer leuke dingen maken het voor kinderen ook onvergetelijk.

Ook op het gebied van eten en drinken is aan kinderen gedacht: Hapjes en drankjes zijn er al voor € 1,25 per stuk. Het terrein gaat er superleuk uitzien: Gezellig en hip! Lekkere lounge muziek zal de sfeer compleet maken. Kortom het wordt een hele leuke, smaakvolle dag.

Vanaf 12:00 uur is er gratis entree. Om 19:00 uur gaan de hekken dicht en kost de entree slechts € 5.= per persoon.

Dan gaan we er een klein feestje van maken. Verschillende regionale DJ's zullen de boel eens goed op zijn kop zetten: Gegarandeerd voetjes van de vloer!

Tegen 23:30 uur is het feest voorbij en kan je nog even na borrelen in de gezellige horecagelegenheden (als Café 'De Kletskop'), die ons prachtige dorp te bieden heeft.

Het belooft een geweldige derde zaterdag in augustus te worden in prachtig Ermelo. Naast ‪#‎EatNBeat‬ is er nog een heleboel te beleven in het centrum. De perfecte afsluiting van de vakantie: Ermelo Bruist helemaal op 22 augustus 2015!‬

Voor bijna alle informatie raadpleegt u www.eatnbeat.nl

Volg ons op Facebook en/of twitter, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en leuke dingen die we verder nog gaan doen op 22 augustus 2015. Meld je ook aan bij het event!

ermelo, allesvan, eat, beat, delphindoorski

Ermelo zaterdag 22 augustus 2015
Van 12:00 tot 23:30 uur 't Weitje, Ermelo


Meer informatie | eatnbeat.nl

« terug

Caan Installatie en Afbouw
Finshare
Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Jacobi Shiatsu en Stoelmassage Ermelo Putten
Index Software
B&B Bootverhuur