Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< augustus 2020 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
31
 
 
 
 
 
1
2
32
3
4
5
6
7
8
9
33
10
11
12
13
14
15
16
34
17
18
19
20
21
22
23
35
24
25
26
27
28
29
30
36
31
 
 
 
 
 
 

EFC58 verliest uit nipt van koploper

EFC58 verliest uit nipt van koploper
Geplaatst 11 oktober 2015

EFC'58 verliest in Doornspijk nipt met 1-0 van koploper DSV'61 De mannen van trainer Paul Hartenberg moesten naar Doornspijk voor de altijd lastige wedstrijd tegen DVS'61, koploper in de 3e klasse.


De Ermeloers waren in de 8e minuut dicht bij een goal toen Erwin Westerbroek uit een vlot lopende aanval uithaalde maar zijn schot werd geblokt. Een paar minuten later was een misverstand tussen Erik Prins en Erwin Westerbroek er debet aan dat er wederom niet werd gescoord. Paul van Prehn leverde een fraaie voorzet af, maar de twee ploeggenoten liepen elkaar bij afronding in de weg. Na een kwartier spelen had de goal kunnen vallen uit een penalty, maar de scheidsrechter verzuimde de bal op de stip te leggen, een sterk begin voor EFC'58 maar er werd niet gescoord.

De thuisploeg kwam iets beter in het spel en zag, na bijna een half uur gespeeld te hebben de bal op de paal belanden na een knap schot van Alfred Hofmeijer die vanaf een meter of zes vanuit de draai uithaalde. Ondanks dat DVS in die fase wat meer aandrong kwam EFC'58, middels een kopbal van Herbert van den Ham nog bijna op 0-1, maar de verdediger die vaak met het hoofd weet te scoren kopte de bal, na een prima voorzet van Eelco Daemen recht in de handen van de keeper. Het bleef derhalve 0-0 tot aan de rust in een aantrekkelijke eerste helft waar EFC toch wel een half uur de betere was.

De tweede helft kreeg DSV, na een kwartier waar het gelijk opging wat meer grip op het spel. Het duurde overigens tot de 62e minuut voordat de thuisploeg gevaarlijk kon worden. Een knap schot van zeker 30 meter kon door Alex Lubbersen nog net over zijn doel getikt worden. Even later pakte hij een schot uit de tweede lijn uitstekend klem. Amper 4 minuten na de eerste echte dreiging voor de defensie van EFC viel de goal voor DSV toch! Een prachtige volley van Johan Westerink zeilde zo de verre hoek binnen en liet keeper Alex Lubbersen kansloos, 1-0.

Trainer Paul Hartenberg bracht Vincent van de Heide binnen de ploeg voor spits Erik Prins. DSV was wederom met schoten gevaarlijk maar Alex Lubbersen bracht redding. Aan de andere kant was Eelco Daemen dicht bij de gelijkmaker maar zijn inzet ging net voorlangs. Salim Saouti kwam nog binnen de lijnen voor Paul van Prehn, EFC probeerde het nog wel maar kon geen potten meer breken. Moet gezegd dat de scheidsrechter In de slotfase van de wedstrijd alles in het voordeel van de thuisclub gaf, frustrerend maar het zei zo. In de 4 minuten blessuretijd trad hij ook niet op tegen het vele opzichtige tijdrekken en zo moest EFC de zege aan DSV laten waar de ploeg zeker meer verdiende.


DSV'61 - EFC'58 1-0 (0-0)
Alex Lubbersen, Herbert van den Ham, Geert Jan Hoogteijling, Aart Schriever, Kevin Schut, Paul van Prehn (Salim Saouti), Erik Prins (Vincent van de Heide), Erwin Westerbroek, Eelco Daemen, Gerjan Visser, Bas Eijssens.


Meer informatie | www.efc58.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Adresgegevens
Jagerserf 8
3851SM Ermelo
Telefoon
T 0341-562662
F 0341-551523


Wok Inn Ermelo
Manege Ermelo Sequoia Stables Ermelo
Bierbrouwerij De Uddelaer
B&B Bootverhuur
Fit in 30 minuten per week Fitention Drielanden
In Between Curtains en Carpets