Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Strijd om Fb-fans genomineerden Samen Sterker Fonds barst los

Strijd om Fb-fans genomineerden Samen Sterker Fonds barst los
Ermelo Geplaatst 15 oktober 2015

Op 26 september zijn de genomineerden voor het Rabobank Randmeren Samen Sterker Fonds in Nijkerk, Bunschoten-Spakenburg, Putten en Ermelo en Harderwijk bekendgemaakt.


Als eerste onderdeel van de competitie is nu de strijd om de meeste fans op de speciale Facebookpagina's van de initiatieven losgebarsten. En dat is niet voor niets, want het aantal ‘likes' op deze pagina's telt voor 25% mee in de puntenscore voor de eindrace tijdens de slotavond op 25 november in Hart van Holland.

Steun uw favoriet!
Welk initiatief komt volgens u het meest in aanmerking voor de hoofdprijs van € 22.500,-? Like dit initiatief op Facebook en nodig uw vrienden uit om uw voorbeeld te volgen. En bent u lid van Rabobank Randmeren? Doe dan ook mee aan de online stemronde via de website van de bank. Deze vindt plaats van 10 tot 24 november aanstaande. Ook hier tellen de stemmen voor 25% mee in de puntenscore voor de eindrace. Op 25 november weegt het eindoordeel van de vakjury tenslotte voor 50% mee.

De genomineerden

• Bunschoten: Spakenburg, een Levende Haven. Het initiatief bundelt de belangen van de haven, de werf en de botters met elkaar. Alleen door samenhang en samenwerking kunnen zij blijven bestaan en behoudt Bunschoten-Spakenburg een levende haven.
Ermelo: Klup. Klup is een sociaal platform voor mensen die op zoek zijn naar gezelligheid, maar dat niet gemakkelijk in eigen omgeving vinden. Op initiatief van het Rode Kruis Ermelo biedt Klup een app die deze mensen koppelt aan lokale partijen, op basis van locatie en interesses. Kluppers kunnen elkaar opzoeken en samen activiteiten ondernemen.
• Harderwijk: De Diamant van Midden-Nederland. De Diamant is als samenwerkingsverband opgericht om de regionale economie te versterken om daarmee de vitaliteit van de regio te borgen. De bijdrage uit het Samen Sterker Fonds wordt besteed aan ‘Kennis delen,' zowel fysiek als digitaal, in een kennis- en innovatiecentrum.
• Nijkerk: Lokaler. De Lokaler-app zorgt voor meer beleving in het centrum. De app houdt consumenten op de hoogte van actuele aanbiedingen en evenementen. Lokaler zorgt ervoor dat lokale ondernemers en de inwoners van de gemeente Nijkerk elkaar blijven vinden.
• Putten: Stichting Present. In samenwerking met Wehelpen.nl wil Stichting Present Putten het omzien naar elkaar versterken. Dit door integraal systemen en werkwijzen op elkaar af te stemmen en zo meer, tijdig en flexibel in te kunnen spelen op 'noodsituaties' en dus snel hulp te kunnen bieden waar dat nodig is.


Meer informatie | www.rabobank.nl/randmeren

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Bank - Ermelo Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Van 't Hoffstraat 24
3863AX Nijkerk
Telefoon
T 033-4675500


Rijopleiding Ermelo Van Buuren Opleidingen
Notaris Ermelo Doorn Jacobs Notarissen
Manege Ermelo Sequoia Stables Ermelo
Bloembinderij Rooze Putten
DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo
Vakgarage Kievit Auto Werkplaats