Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Gezonde maaltijden in Putten, Harderwijk en Ermelo

Gezonde maaltijden in Putten, Harderwijk en Ermelo
Geplaatst 1 februari 2016

Sinds 2015 is het Nunspeetse ‘Michiels maaltijd van de week' actief op de NW-Veluwe. Nu ook verkrijgbaar bij PLUS Dee Putten, PLUS Alberts Ermelo en Jumbo's Drielanden & Stadsweiden Harderwijk.

ermelo, harderwijk, putten, allesvan, delicio

Het concept is begonnen bij de Jumbo in Nunspeet. In Elburg bij PLUS de Vrijheid kan men de maaltijden nu ook vinden. Op het verlanglijstje dit jaar staat nog Nijkerk, Oldebroek/Wezep en Elspeet. Een lokaal bereide verse maaltijd zonder e-nummers, conserveringsmiddelen of onnatuurlijke kleur-, geur en smaakstoffen. Maar ook, lekker en een ruime portie. Met ingrediënten van de Veluwe, uit Flevoland en IJsselgebied. Voor de variëteit kan men elke week kiezen uit drie steeds wisselende gerechten.

Koken met smaak
Op de site Michielsmaaltijdvandeweek.nl staat precies verwoord wat de motivatie is van ondernemer Michiel Waterman: "Michiels maaltijd van de week gaat over passie. Al jaren ben ik bezig met gezonde voeding. Het is mijn passie om gezond en lekker eten met zo veel mogelijk mensen te delen". Als creatieve kracht achter de verse maaltijden zegt Michiel ook: "Een goede maaltijd die je alleen of samen eet, moet gewoon even een geniet momentje zijn. En om dat op gezonde manier klaar te maken is veel eenvoudiger dan er allerlei kunstmatige ingrediënten aan toe te voegen".

Positieve reacties en gunstige prijs
De klanten van de supermarkten zijn positief over de verse maaltijden, blijkt tijdens de diverse proefsessies die in de supermarkten worden gehouden. Men ziet en proeft een groot verschil ten opzichte van de reeds bestaande maaltijden. Wat men ook leuk vindt is de wekelijkse variatie. "De maaltijden worden gebruikt door studenten, één-persoon huishoudens, door overwerkers, door gezinnen en door senioren" vertelt Michiel. "Deze laatste doelgroep is ook heel blij met de royale porties, want daardoor kan men met twee personen één maaltijd delen, wel zo voordelig". Een verse maaltijd van Michiel is sowieso voordelig want je gebruikt alles, gooit niets weg en hebt geen keukenkastje nodig vol met kruiden, specerijen en ingrediënten. De grootste gemene deler is uiteindelijk dat mensen gezond en lekker willen eten, maar niet altijd zin of tijd hebben om uitgebreid boodschappen te doen en in de keuken te staan.


Meer informatie | www.michielsmaaltijdvandeweek.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

PLUS Alberts
Adresgegevens
Burgemeester Langmanstraat 2
3851NM Ermelo
Telefoon
T 0341-553933