Bekijk de agenda
< april 2018 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
13
 
 
 
 
 
 
1
14
2
3
4
5
6
7
8
15
9
10
11
12
13
14
15
16
16
17
18
19
20
21
22
17
23
24
25
26
27
28
29
18
30
 
 
 
 
 
 

22e Open Tuinen Dagen Ermelo-Putten 2017

22e Open Tuinen Dagen Ermelo-Putten 2017
Geplaatst 28 juni 2017

Op donderdagavond 6 juli en op zaterdag 8 juli 2017 organiseert de vereniging Groei & Bloei voor de 22e keer de Open Tuinen Dagen.

Op donderdagavond zijn de tuinen geopend van 19.00 - 21.30 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.
Zo zijn er 16 geheel verschillende tuinen in Ermelo en Putten te bekijken waaronder 5 geheel nieuwe tuinen die nu voor het eerst te bezichtigen zijn. Er is een boekje waarin alle tuinen vermeld staan. Het heeft een fraaie omslag en samen met één of meerdere entree badges zijn zij tevens het entreebewijs.
De tuinen zijn in een "logische" volgorde genummerd. Op overzichtskaarten is dit jaar wel te zien waar de tuinen te vinden zijn.

De Open Tuinen Dagen zijn in de eerste plaats opgezet voor alle mensen die 'tuinieren als hobby' hebben. Maar natuurlijk zijn ook alle mensen welkom die een warm hart hebben voor de natuur en voor onze Veluwse omgeving.

Grote verscheidenheid aan tuinen
De 22e Open Tuinen Dagen hebben een grote variatie aan tuinen. Zo zijn er kleine tuinen te bezichtigen maar ook grote tuinen, en een Landgoed tuin. Men kan via het boekje tuinen selecteren voor een bezoek op basis van hun typering zoals een sierbordertuin, landschapstuinen, maar natuurlijk ook creatieve tuinen. Kortom een grote verscheidenheid is erin te vinden.

De mensen die meedoen hebben "tuinieren als hobby"
Vele tuineigenaren ervaren het als een enorm gezellige dag. Zij ontmoeten veel tuinliefhebbers die bijzonder geïnteresseerd zijn in tuinieren en tuinontwerpen. De bezoekers kunnen veel nieuwe tuinideeën opdoen. Het is ook leuk om met elkaar ervaringen over het tuinieren uit te wisselen. Zo worden nieuwe ontwikkelingen op tuingebied met elkaar besproken, worden vragen aan elkaar gesteld en worden meningen gegeven over de tuinen. Veel tuineigenaren hebben zitjes in de tuin alwaar even rust genomen kan worden, waar veelal een kopje koffie/thee verkrijgbaar is en waar gezellig gepraat kan worden als zijnde bij een leuke tuinfamilie. Het is ook daarom dat de Open Tuinen Dagen steeds veel bezoekers trekken en daarom adviseren wij u om zo snel als mogelijk in het bezit te komen van de toegangsbewijzen. Ze zijn bij de VVV kantoren in Putten en Ermelo verkrijgbaar. 

In ieder geval is er voor iedere tuinliefhebber wat wils. En natuurlijk: pak gezellig met z'n allen de fiets en geniet van ons fraaie Veluwse woon- en vakantiegebied.

Open Tuinen Dagen? Natuurlijk, oergezellige en inspirerende dagen!

Toegang
De Open Tuinen Dagen Ermelo en Putten zijn voor iedereen die een kijkje over de heg van een ander wil nemen. Bij de VVV's in Ermelo en Putten zijn de toegangsbewijzen verkrijgbaar. Dit is een boekje waarin alle informatie over de Open Tuinen Dagen vermeld staat, de namen en de adressen van de deelnemende tuineigenaren en een korte beschrijving van de tuinen. Gezien de beperkte oplage kunnen dus meerdere personen gebruik maken van één boekje. Elke bezoeker krijgt een entree badge die zichtbaar gedragen moet worden. De entreeprijs bedraagt, voor het bezoeken van alle 16 tuinen, slechts € 5,00 per persoon.

Ermelo donderdag 7 juli 2016 - zaterdag 9 juli 2016
Ermelo - Putten


Meer informatie | ermelo-putten.groei.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Auto Garage - Ermelo Vakgarage Kievit
Travel Counsellor Ineke Pathuis
Van der Linde Dienstverlening
Supermarkt - Ermelo PLUS Alberts
Stichting Dagbesteding Smart
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo