Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Rabobank doet duit in zakje Stichting Schapedrift

Rabobank doet duit in zakje Stichting Schapedrift
Ermelo Geplaatst 10 februari 2017

Donderdag 9 februari kreeg voor Stichting Schapedrift Ermelo een extra feestelijk tintje. Niet alleen vanwege het witte dekentje dat Koning Winter om de schaapskooi had gelegd, maar vooral omdat er een cheque werd uitgereikt door Rabobank Ermelo.

Cheque voor welkomstbord schaapskooi
Vestigingsdirecteur Marcel Korving en accountmanager Midden- en Kleinbedrijf Alex de Jong kwamen de cheque van 2000 euro persoonlijk overhandigen aan voorzitter Ab van der Does van Stichting Schapedrift. Van der Does vertelde een aanvraag te hebben gedaan bij het Stimuleringsfonds van de Rabobank, omdat er een flinke investering moest worden gedaan. ,,Het ontvangstbord was na 15 jaar wel aan vervanging toe, het gaat immers om de uitstraling van de Stichting Schapedrift. Het geeft, ook buiten openingstijden, goede informatie aan het publiek. We willen heel laagdrempelig zijn, onze missie is niet voor niets dat iedereen, met en zonder portemonnee, welkom is. De Rabobank als sponsor van de kooi, maakt het samen met al onze andere sponsors, mogelijk deze drempel laag te houden. We zijn dan ook heel blij dat onze aanvraag om subsidie is toegekend door de Rabobank. Samen met onze 400 donateurs en 90 vrijwilligers staan we klaar voor het publiek en dat we dat niet gek doen, blijkt wel uit de lieve mailtjes die we regelmatig krijgen van bezoekers waaruit veel waardering spreekt. Deze week schreef een oma die met haar kleinkind naar de pasgeboren lammetjes was komen kijken, dat zij had genoten van de gezelligheid rondom de kooi, de chocolademelk, het gebak, het mooie team. Een warm bad volgens de schrijfster van de mail en ze eindigde haar mail met de woorden ‘fijn dat we dat in Ermelo hebben'. Een mooier compliment is toch niet mogelijk'', aldus Van der Does.

Welzijn
Marcel Korving onderstreepte met zijn woorden het belang van de schaapskooi voor het brede publiek. ,,Dat mailtje van deze bezoekster zouden wij willen betitelen als een 9+ klantervaring. Ik kom hier zelf ook graag met mijn gezin en constateer uit eigen ervaring hoe zeer de schaapkooi bijdraagt aan het welzijn van Ermelo. De missie van het Rabobank Stimuleringsfonds is een bijdrage te leveren aan welzijn en welvaart en de schaapskooi is een fantastisch voorbeeld daarvan. Niet alleen is het een schitterende locatie en valt er veel te beleven, het is ook zeer educatief voor schoolkinderen die hier worden rondgeleid en Rabobank wil dit dan ook graag visualiseren door middel van een cheque van 2000 euro, als bijdrage aan het ontvangstbord.''

Na deze woorden werd in het bijzijn van bestuurslid Dirk de Vries Reilingh, coördinator Geesje Eleveld en een aantal vrijwilligers, de cheque overhandigd bij het moderne welkomstbord bij de entree van de kooi, dat geheel in stijl en in de kleuren van Stichting Schapedrift is ontworpen.


Meer informatie | Rabobank Randmeren

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Bank - Ermelo Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Van 't Hoffstraat 24
3863AX Nijkerk
Telefoon
T 033-4675500


Rijopleiding Ermelo Van Buuren Opleidingen
Oranjevereniging Ermelo
Notaris Ermelo Doorn Jacobs Notarissen
Vakgarage Kievit Auto Werkplaats
Communicatie Harderwijk EMC Solutions