Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< april 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
13
 
 
 
1
2
3
4
14
5
6
7
8
9
10
11
15
12
13
14
15
16
17
18
16
19
20
21
22
23
24
25
17
26
27
28
29
30
 
 

Stralende Nick van Nieuwenhuizen showt VaNi-Deuren

Stralende Nick van Nieuwenhuizen showt VaNi-Deuren
Ermelo Geplaatst 2 oktober 2017

Vanaf september zit VaNi-Deuren een paar deuren verderop - aan het Jagerserf - in een driemaal zo groot pand, met bovendien een veel betere indeling. Afgelopen zaterdag stonden de deuren open voor het publiek. (fotografie: Mandy Veldman ©AllesvanErmelo)

VaNi-Deuren heeft de wind in de zeilen sinds het in zee is gegaan met het gerenommeerde Hörmann. ‘Zij vormen met hun Duitse degelijkheid plus kwaliteit de Mercedes-Benz onder de industriële- en garagedeuren,' weet Nick van Nieuwenhuizen. Nick is in januari 2008 begonnen met VaNi-Deuren.

Zijn vader, die al 38 jaar in de deurenwereld actief is, richtte in 2004 TSM Support op dat, in opdracht van derden, montagewerkzaamheden verricht aan garage- en industriedeuren, plus laad- en lossystemen. In het nieuwe onderkomen, met showroom, zijn de beide ondernemingen, met in totaal zeventien medewerkers, waaronder dertien monteurs, samengevoegd. Naast de verkoop van Hörmann deuren, die ze sterk willen uitbreiden, richten vader Ed en zoon Nick van Nieuwenhuizen zich heel nadrukkelijk op service en onderhoud. Bovendien sturen ze de monteurs vanaf 1 september helemaal digitaal aan.

Ed van Nieuwenhuizen: ‘Ik ben begonnen in onze geitenstal aan de Slagsteeg en al na een half jaar kwam Nick bij me werken. In dat jaar 2004 heb ik een busje en gereedschap gekocht. Omdat ik al zolang in de deuren werkzaam ben, had ik gelijk al de nodige klanten. Drie jaar later kreeg ik de vraag van Hörmann steunpunt te worden en toen is het heel hard gegaan met de groei. We zaten vier jaar in ons oude pand, maar dat werd veel te klein.'

Voor de industrie heeft VaNi-Deuren Hörmann sectionaaldeuren in alle soorten en maten. Daarnaast levert het ook laad- en lossystemen, snelloopdeuren, vouwdeuren, of strokengordijnen. ‘Iedere industriedeur moet vanwege de Arbo-regelgeving jaarlijks gekeurd worden door deskundig personeel. Wij hebben een speciale medewerker aangesteld voor deze servicecontracten. We zien ook veel achterstallig onderhoud. Als de deur niet meer open wil, dan moeten wij direct komen. Op het gebied van service, reparatie en onderhoud valt nog veel te winnen', aldus beiden.

Voor de particuliere markt, verenigingen van eigenaren en collectieve parkeergarages, houdt VaNi-Deuren zich veel bezig met het vervangen van kanteldeuren door sectionaaldeuren. Nick: ‘Die gaat rechtstandig omhoog, je kunt dus aardig wat ruimte besparen doordat je de auto bijna tegen de deur aan kunt zetten. De isolatie is veel beter, dus je stookkosten gaan omlaag. Bovendien zijn ze inbraak-werend, de afstandsbediening is net zo veilig als internetbankieren. Prijstechnisch gezien zijn kanteldeuren overigens nog steeds ideaal voor garageboxen. Voor de particuliere markt hebben we ook Hörmann voordeuren, of openslaande deuren. Voor elke toepassing bieden we een oplossing.' Met hun werk voor derden komen ze in het gehele land, voor hun eigen verkoop plus service en onderhoud concentreren ze zich nog meer op de eigen regio. ‘We willen het vertrouwen van bedrijven winnen, want we staan voor kwaliteit. Daarom gaan we ons nog meer profileren. We zijn o.m. lid geworden van de businessclub van SDC Putten', aldus trotse eigenaar Nick.

Ed en Nick van Nieuwenhuizen hielden zaterdag een open dag voor particulieren, met de gehele Hörmann-collectie, in de nieuwe showroom, met speciale acties. Wandelt u ook gerust eens binnen!


Meer informatie | vani-deuren.nl | tsmsupport.com

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Garagedeuren Ermelo VaNi
Adresgegevens
Jagerserf 5a
3851SM Ermelo
Telefoon
T 0341-422706


DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo
Klapwijk Mannenmode Ermelo
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
Bakkerij Harrie van Looijengoed
In Between Curtains en Carpets
Concerned B.V.