Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< april 2021 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
13
 
 
 
1
2
3
4
14
5
6
7
8
9
10
11
15
12
13
14
15
16
17
18
16
19
20
21
22
23
24
25
17
26
27
28
29
30
 
 

Zilveren jubileum Haarstudio Capelli

Zilveren jubileum Haarstudio Capelli
Ermelo Geplaatst 11 november 2017

Haarstudio Capelli aan de Suikerbakker 40a vierde onlangs haar zilveren jubileum. In 25 jaar wist eigenaresse Geke Siccama (46) Capelli uit te laten groeien naar een salon met vrijwel alle behandelingen voor persoonlijke verzorging onder één dak. Sinds kort heeft Capelli ook de nieuwste revolutionaire ontwikkeling op het gebied van afslanken in huis: de Body-Wizard cryolipolyse behandeling.

Siccama had al op jonge leeftijd iets met het kappersvak. Ook het creatieve aspect van het vak spreekt haar erg aan. ,,Bovendien ga ik graag met mensen om en vind ik het leuk om het hem of haar naar de zin te maken. Ieder mens is natuurlijk mooi, maar met mijn vak kan ik er echt alles uithalen wat erin zit." De klant staat centraal bij Capelli. Siccama en haar team adviseren graag welke coupe en kleur het beste bij de klant past.

Medcos IPL Methode
Net 21 was Geke toen haar oog viel op de perfecte locatie om een eigen kapsalon te beginnen. Het ging om het voormalige theehuis van IJsclub de Kanovijver dat zo prachtig gelegen is aan de Suikerbakker. Na jaren de locatie te hebben gehuurd, kochten de Siccama's het pand en de grond van Stichting IJsclub de Kanovijver. ,,Op een gegeven moment was het gebouw echt op. Bovendien groeide Capelli uit haar jasje." De opstal werd gesloopt, en sinds januari 2008 is Capelli gehuisvest in een eigentijds sfeervol ingericht pand, dat bovendien is onderkelderd om plaats te bieden aan nieuwe ontwikkelingen. Zoals de behandeling definitief ontharen met MedCos IPL methode. ,,Het ontharen gebeurt met een apparaat dat wij 'de Rolls-Royce' onder de beauty-machines noemen." In 2013 werden de werkzaamheden op het gebied van persoonlijke verzorging uitgebreid met schoonheidsbehandelingen door Yvonne Bredeweg, een vakkundige schoonheidsspecialiste én nagelstyliste.

Afslanken
Sinds augustus dit jaar heeft Capelli de nieuwste revolutionaire ontwikkeling op het gebied van afslanken in huis: de Body-wizard cryolipolyse behandeling van MedCos. Een behandeling bovendien die wetenschappelijk is onderbouwd en medisch is goedgekeurd. Het afslanken gebeurt door het vet plaatselijk te bevriezen met de behandelkoppen. Vervolgens worden de vetcellen op een natuurlijke manier definitief uit het lichaam afgevoerd, zodat de vetlaag geleidelijk dunner wordt. ,,De behandeling is gericht op het shapen van het lichaam", vertelt Bredeweg die de behandeling uitvoert. ,,Het gaat om die plekken van het lichaam waar je het vet vast kan pakken. Zoals het vetrolletje dat boven je broek uitkomt, de zogenaamde kipfiletjes onder de bovenarmen tot vetophopingen op bovenbenen, lendenen tot heupen." De resultaten zijn verbluffend. ,,Gemiddeld kan iemand rekenen op twintig procent vetreductie per behandeling. Doorgaans merken wij dat mensen na drie behandelingen tevreden zijn met het resultaat, dat nog vier tot zes maanden nawerkt."


Meer informatie | haarstudiocapelli.nl

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Kapper Ermelo Schoonheids Studio Capelli
Adresgegevens
Suikerbakker 40a
3851EV Ermelo
Telefoon
T 0341-551134
Openingstijden
Di08:30 - 17:30 u
Wo08:30 - 17:30 u
Do08:30 - 17:30 u
Vr08:30 - 21:00 u
Za08:30 - 14:00 u


Bloembinderij Rooze Putten
In Between Curtains en Carpets
Lantaarnpaal Reclame Calumma Ermelo
VVV Ermelo Buitenleven
Garagedeuren Ermelo VaNi