Bekijk de agenda
< februari 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
5
 
 
 
 
1
2
3
6
4
5
6
7
8
9
10
7
11
12
13
14
15
16
17
8
18
19
20
21
22
23
24
9
25
26
27
28
 
 
 

Uw foto in de toeristische gids Ermelo

Uw foto in de toeristische gids Ermelo
Ermelo Geplaatst 11 februari 2018

Ermelo staat natuurlijk bekend om de mooie omgeving en de prachtige natuur en is dan ook de perfecte plaats voor heerlijke buitenactiviteiten! In voorbereiding op het nieuwe seizoen verzamelt de VVV Ermelo graag weer uw mooiste foto's om zo Ermelo met beelden nog meer in de spotlights te zetten en te kunnen publiceren in onze promotiemiddelen.

Het prachtige natuurlijke gebied ‘De Veluwe' is het bekendste gebied in Gelderland en waar kunt u de Veluwe beter bewonderen dan in het gezellige Ermelo met alle facetten, zoals bossen, heide, water, agrarisch gebied, goede accommodaties, mooie bezienswaardigheden en gezellige evenementen. Ermelo staat voor buitenleven, denk daarbij aan wind- en kitesurfen, wandelen, fietsen, paardrijden, klimmen, een eigen wijngaard en een schaapskooi met een kudde Veluwse Heideschapen. Ook museum het Pakhuis laat binnen het buitenleven zien met de nieuwe tentoonstelling ‘Graven naar Goodies' over grafheuvels, waarvan de hoogste concentratie in Ermelo ligt.

Door middel van het delen van beelden uit Ermelo wil de VVV iedereen laten zien hoe mooi Ermelo is. Daarom aan u de uitnodiging om mee te doen aan een fotowedstrijd om uw foto's door te kunnen geven! Uiteraard moeten de foto's gemaakt zijn in de gemeente Ermelo, dit kan een prachtig kleurrijk bosgebied zijn, een mooie zonsopgang of iets heel anders. De VVV laat dit graag aan uw creativiteit over.

De winnende foto wint een VVV cadeaukaart ter waarde van € 15,00 en uw foto zal terug te zien zijn in de toeristische gids Ermelo van 2018 (met naamsvermelding)! Uiteraard krijgt deze ook een plekje op onze website www.ermelobuitenleven.nl en social media kanalen!

U kunt uw mooiste foto t/m 1 maart 2018 opsturen naar fotowedstrijd@vvvermelo.nl, hierna zal de winnaar bekend gemaakt worden. Wanneer u aan deze wedstrijd meedoet, verleent u alle rechten van uw foto aan de VVV Ermelo om deze te kunnen gebruiken voor promotiedoeleinden.

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

VVV Ermelo Buitenleven
Adresgegevens
Stationsstraat 20
3851NH Ermelo
Telefoon
T 0341-552200
M 06-44470591


Rechtshulp - Ermelo Mulderij Bedrijfsjuristen
Sport Ermelo Drumble Dance
Computerhulp WiFi Elementa BV Ermelo
Kapsalon Ermelo Dutch Hair
Ongediertebestrijder Ermelo Van der Linde Dienstverlening
RJ Automatisering