Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Rabobank inspireert lokale clubs met Peter Blange: Ambassadeur van Spieren voor Spieren

Rabobank inspireert lokale clubs met Peter Blange: Ambassadeur van Spieren voor Spieren
Ermelo Geplaatst 25 september 2018

Ruim 220 personen verzamelden zich op de hoofdtribune bij DVS'33 in Ermelo op 24 september voor de startbijeenkomst van de Rabobank Clubkas Campagne. Ook dit jaar verdeelt Rabobank Randmeren € 70.000 onder de deelnemende verenigingen en stichtingen uit de kernen Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Tips voor goede campagne
Directievoorzitter Paul Verhoef van Rabobank Randmeren heette de aanwezigen welkom, waarna de aanwezigen werden verrast door een ‘wave workshop'. Vervolgens konden de aanwezigen luisteren naar voormalig topvolleybalspeler en ambassadeur van Spieren voor Spieren, Peter Blangé. Hij gaf campagnetips en vertelde over zijn ambassadeurschap voor Spieren voor Spieren.

Verenigingen en stichtingen cement voor de samenleving
Directievoorzitter Paul Verhoef: ‘Ik ben trots op de lokale verenigingen en stichtingen, die veelal met vrijwilligers en weinig financiën hun ambitieuze doelen nastreven. Zij zijn het cement van de samenleving. Daarom ondersteunen wij hen via de Clubkas Campagne. Niet alleen met geld, maar ook met het delen van kennis'.

Leden kunnen stemmen
Verenigingen en stichtingen voeren campagne om zoveel mogelijk stemmen te werven voor de eigen vereniging of stichting. Leden van Rabobank Randmeren stemmen van 1 tot en met 12 oktober op hun favoriete clubs. Zij ontvangen hiervoor een e-mail met een unieke code. De stemmen van de leden zijn geld waard; Hoe meer stemmen hoe meer geld!

Bekendmaking bijdragen
De eerste week van november is bekend welke club welk bedrag mee naar huis neemt. Dan reikt Rabobank de cheques uit aan de verenigingen en stichtingen bij de lokale Rabobankvestigingen in Bunschoten-Spakenburg, Nijkerk, Putten, Ermelo en Harderwijk.

Growing a better world together
Rabobank gelooft dat je samen bouwt aan een mooiere samenleving. Verenigingen en stichtingen spelen daarin een belangrijke rol. Met de Clubkas Campagne ondersteunt Rabobank Randmeren het verenigingsleven en geeft hen een steuntje in de rug om dromen te verwezenlijken. Een unieke kans voor verenigingen en stichtingen om geld te verdienen!


Meer informatie | rabobank.nl/lokale-bank/randmeren

Reacties op dit bericht


Zelf een reactie toevoegen

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.
« terug

Bank - Ermelo Rabobank Randmeren
Adresgegevens
Van 't Hoffstraat 24
3863AX Nijkerk
Telefoon
T 033-4675500


Houthandel Ermelo Albert van der Horst
Wok Inn Ermelo
Communicatie Harderwijk EMC Solutions
Verzekeringen Kantoor Van den Berg Harderwijk
DA Boeve Drogisterij Parfumerie Ermelo
Oranjevereniging Ermelo