Bekijk de agenda
< december 2017 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

Reclame - Ermelo Pasman AutoschadeAdresgegevens Ruitenbeek 10-14
3881LW Putten
Telefoon
T 0341-356212

ermelo, allesvan, autoschade, pasman, reclame

Pasman Autoschade


Pasman Putten is al meer dan 25 jaar actief in de autoschade branche. Door deze jarenlange ervaring en kennis is de schade afdeling dan ook uitgegroeid tot een afdeling die de schade van begin tot eind onder handen kan nemen. Van het afhandelen met de verzekering tot het spuiten van de auto, alles gebeurt is een soepele beweging.
Zodra u bij ons binnen loopt met een schade aan een voertuig, kunt u direct de bijkomende zorgen los laten. Waarom? Vanaf dat moment is uw schade, onze zorg! Wij proberen met onze kennis en ervaring al de bijkomende zorgen bij u uit handen te nemen.
Zo nemen wij contact op met de verzekering, die vaak de schade even wil bekijken, samen met de maatschappij waar u verzekert ben gaan we met de expertise van het voertuig aan de slag. Indien mogelijk kunt u van ons een vervangend voertuig mee krijgen, zodat u ook niet in de problemen komt met eventueel gemaakte afspraken.

Kortom bij ons staat in de autoschade afdeling de term service hoog in het vaandel.

ermelo, allesvan, autoschade, pasman, reclame

Pasman Partners


Wij werken samen met diverse zakelijke partners......Pasman Putten werkt samen met meerdere bedrijven en instanties. Zo hebben wij een sterke zaken relatie met assurantie kantoor van de Mheen uit Putten. Maar ook verzekering maatschappij Unive is een zakenrelatie waar wij al jaren mee samenwerken. Deze relaties zijn niet zomaar opgebouwd, maar met achterliggende gedachte dat wij voor de klant garant kunnen staan voor goede service, en een perfecte samenwerkings verband met verzekeringen en tussenpersonen.

Onderstaand een greep uit het bestand van onze zakenpartners.

ermelo, allesvan, autoschade, pasman, reclame

Schade taxatie


U stuurt het schadeformulier op naar uw tussenpersoon of uw verzekeraar. Afhankelijk van het soort verzekering (WA, WA+ of casco) wordt de procedure als volgt in gang gezet:

WA-verzekering
Als benadeelde schakelt de verzekeraar van de veroorzaker een schade-expert in. Als er twijfel is over de schuldvraag moet u zelf een schade-expert inschakelen. Uw verzekeraar, assurantietussenpersoon of schadehersteller kan u vertellen met welke schade-experts gewerkt wordt. De kosten van deze expert zijn verhaalbaar op de tegenpartij. Maar let op, deze moet de aansprakelijkheid wel (schriftelijk) erkend hebben.

Heeft u een rechtsbijstandverzekering voor uw auto? Dan kunt u de expert via deze verzekeraar laten inschakelen.

WA+ verzekering
Hiervoor geldt hetzelfde als bij een WA polis. Betreft de schade geen aanrijding maar door de gevolgen van brand, inbraak of diefstal, dan schakelt de verzekeraar zelf een expert in. Bij niet te hoge schades neemt de verzekeraar soms genoegen met een duidelijke, gespeciļ¬ceerde pro forma rekening of een reparatiefactuur. Het helpt uiteraard als deze afkomstig is van een schadehersteller die bij de verzekeraars bekend staan als deskundig en betrouwbaar.

Cascopolis
Uw verzekeraar schakelt zelf een expert in.

Expertise
De expert bekijkt de schade. Hierna bepaalt hij de omvang van de schade, het schadebedrag, de wijze van herstel en de kosten ervan. Bij deze bepaling geeft de reparateur en soms ook de verzekerde zelf zijn visie. In verreweg de meeste gevallen worden de expert, schadehersteller en de verzekerde het met elkaar eens. Vervolgens wordt een expertiserapport gemaakt voor de verzekeraar.

Schade taxatie moderne manier ( bijna alle maatschappijen )

Veel verzekeraars geven de voorkeur aan een snellere procedure. Men maakt gebruik van moderne technieken. Hierbij stuurt de schadehersteller digitale foto's en video's naar de expert, de verzekeraar of de leasemaatschappij. Op basis hiervan volgt er een schade taxatie. Ook laten verzekeraars de vaststelling van kleinere schades regelmatig geheel over aan de schadehersteller zelf. Het betreft hier serieuze en gerenommeerde schadeherstellers (veelal FOCWA Eurogarantbedrijven zoals Pasman Autoschade in Putten). Deze hebben goede afspraken gemaakt met verzekeraars. Wie als WA of WA+ verzekerde voor Pasman Autoschade kiest, hoeft zich niet druk te maken om een expert of de afhandeling.

ermelo, allesvan, autoschade, pasman, reclame


« terug


Autoschade herstelbedrijven - Reclame - Adviesbureaus