Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< oktober 2019 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
40
 
1
2
3
4
5
6
41
7
8
9
10
11
12
13
42
14
15
16
17
18
19
20
43
21
22
23
24
25
26
27
44
28
29
30
31
 
 
 

Accountant Putten MTH Accountants & AdviseursAdresgegevens Midden Engweg 27
3882TS Putten
Telefoon
T 0341-357044
F 0341-360294

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Wij zijn Meeuwsen Ten Hoopen, afgekort MTH. Begonnen als eenmanszaak in Emmeloord, zijn we in ruim 60 jaar uitgegroeid tot onze huidige 17 vestigingen. We bedienen onze klanten op het gebied van accountancy en belastingadvies. Maar ook in corporate finance, werkgeversdiensten, ondernemers- én persoonlijk financieel advies hebben we een brede expertise ontwikkeld. Efficiënt in de uitvoering en creatief in de advisering.

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

‘Uw geheel eigen adviseur' is ons streven. Want we willen graag een verlengstuk van uw organisatie zijn. Persoonlijk contact en een plezierige sfeer staan daarbij voorop. Zodat u een goed gevoel heeft bij onze samenwerking en weet dat onze adviezen direct, persoonlijk, op maat en dus geheel eigen zijn. Pure toegevoegde waarde.

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Klanten
We werken voor zeer uiteenlopende klanten, van particulieren en mkb tot groot bedrijf. Op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Ook internationaal kunnen wij u prima van dienst zijn door ons partnerschap met het wereldwijde netwerk van zelfstandige kantoren van Moore Stephens.

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Branchekennis
Specifieke branchekennis hebben wij gebundeld in kennisgroepen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de bouw en vastgoed, detailhandel, horeca en toerisme, kinderopvang, notariaat en advocatuur, transport en de zorgsector.

Multidisciplinaire teams houden de kennis van uw sector voortdurend up-to-date. Zij ondersteunen elkaar en onze medewerkers bij alle complexe vraagstukken waar u mee te maken krijgt. Zo kunnen wij voor u de juiste sparringpartner zijn.

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Uw geheel eigen adviseur
Onze filosofie en aanpak om onze cliënten een goed gevoel te geven is als volgt. Binnen ons bedrijf streven we er naar dat iedere adviseur de verantwoordelijkheid krijgt en ook neemt die bij zijn of haar kennis- en ervaringsniveau past.

Dit geeft ruimte om zelfstandig te beslissen, te groeien en te ondernemen. De rugdekking die onze adviseurs daarbij krijgen van onze kwaliteitssystemen en de ervaren collega's en specialisten is maximaal. Op die wijze kan iedere medewerker van MTH uitgroeien tot uw geheel eigen adviseur. Enerzijds vertrouwd en anderzijds een beetje eigenwijs.

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Vaste sparringpartner
Als cliënt ervaart u de voordelen van onze aanpak in het contact met uw geheel eigen vaste sparringpartner. Hij of zij kent uw zaken en weet de weg naar nieuwe kansen of oplossingen van uw problemen. Die weg kan binnen MTH lopen naar collega's met meer specifieke kennis of vaardigheden, waarvan u als cliënt kunt profiteren.

Specialisten op het gebied van belasting, arbeidsrecht, pensioenen, subsidies of bedrijfsoverdracht worden in overleg met uw vaste aanspreekpunt desgewenst ingeschakeld. Samen kunnen we zo uw bedrijf versterken. Onze werkwijze maakt uw vaste sparringpartner per definitie tot een teamspeler. U profiteert hierdoor als cliënt van uw geheel eigen team.

putten, allesvan, mth, accountant, adviseur

Verbonden met Putten. Om u dichtbij huis te ondersteunen
Ons kantoor is voortgekomen uit de samenvoeging van voormalig accountantskantoor Verbeek & Co met de beide zelfstandige praktijken van onze medewerker Wim Evers en gepensioneerd medewerker Cor Jansen.

In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend full service accountants- en advieskantoor met zo'n 25 medewerkers. We adviseren ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, vrije beroepsbeoefenaren, non-profit instellingen en particulieren.

=putten, allesvan, mth, accountant, adviseur


« terug


Accountants - Belastingadviseurs