Alles van Ermelo
Bekijk de agenda
< december 2023 >
wk
ma
di
wo
do
vr
za
zo
48
 
 
 
 
1
2
3
49
4
5
6
7
8
9
10
50
11
12
13
14
15
16
17
51
18
19
20
21
22
23
24
52
25
26
27
28
29
30
31

FinshareAdresgegevens Harderwijkerweg 141c
3852AB Ermelo
Telefoon
T 0341-700285
M 06-54703464

administratie- en belastingadvies


Ons team
Bij Finshare kennen wij al onze klanten bij naam en van gezicht. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en daarom stellen we graag onze medewerkers aan u voor:

Jeannette Duits-van Altena: Jeannette is uw aanspreekpunt als het gaat om het verwerken van uw administratie. Zij coördineert het verwerken van uw administratie, stelt (maand-)rapportages op, draait salarissen en treft voorbereidingen voor het opstellen van de jaarrekeningen.

Saskia Nieuwstraten: Saskia is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om het verwerken van uw administratie. Zij verwerkt voor u o.a. de facturen welke middels het scanportaal bij ons binnen komen, zodat u tijdig en juist inzicht heeft in uw boekhouding.

Sabrina Verhagen: Sabrina is uw aanspreekpunt als het gaat om het verwerken van uw administratie. Zij coördineert het verwerken van uw administratie, stelt (maand-)rapportages op, draait salarissen en treft voorbereidingen voor het opstellen van de jaarrekeningen.

Quirine Vierveijzer: Quirine is uw aanspreekpunt als het gaat om het verwerken van uw administratie. Zij verwerkt voor u o.a. de facturen welke middels het scanportaal bij ons binnen komen, zodat u tijdig en juist inzicht heeft in uw boekhouding.

Diana Kersten-van 't Ende LLM RB: Naast eigenaar van het kantoor is Diana de spreekwoordelijke spin in het web. U kunt bij haar terecht voor vragen op fiscaal, administratief, organisatorisch en salaris-vlak. Door haar jarenlange ervaring in de accountancy, bij de belastingdienst en als zelfstandig ondernemer is zij van vele markten thuis. Zij denkt graag met u mee over uw organisatie en hoe een en ander wellicht verbeterd kan worden.

Peter Kersten: Peter is samen met Diana de eigenaar van het kantoor. Peter is zeer bedreven en accuraat in het voeren van uw (project-)administratie, het bewaken van uw budgetten en het opstellen van uw jaarrekeningen. Ook denkt hij graag met u mee over hoe uw administratie en organisatie wellicht beter ingericht kunnen worden.

Onze medewerkers zijn allemaal goed opgeleid en gemotiveerd om u van dienst te zijn. Zij zijn al jaren actief in het verzorgen van administraties en alles wat daar bij komt kijken. Wij blijven ons verdiepen in nieuwe wetten en regels, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de laatste wijzigingen die invloed kunnen hebben op uw administratie.


« terug


Belastingadviseurs

Gerelateerd nieuws

Onderneem het met Finshare

Geplaatst 21 januari 2021

Onderneem het met Finshare

Jij wilt ondernemen? Laat het gedoe met je administratie maar aan ons over!

Meer lezen
De nieuwe website van Finshare staat live

Geplaatst 21 december 2020

De nieuwe website van Finshare staat live

Content Coalitie: Benieuwd wat jullie vinden van de website...

Meer lezen
Finshare naar Poort van Veldzicht

Geplaatst 2 september 2020

Finshare naar Poort van Veldzicht

Vandaag verwelkomt Poort van Veldzicht Ermelo als nieuwe bewoner Finshare: De drijvende krachten Peter en Diana zijn klaar voor de toekomst!

Meer lezen